keskiviikko 2. tammikuuta 2013

JUHA METSÄPERÄ Shamrock Vantaa 21.12.2012


Yhtään kappaletta en ole Metsäperältä kuullut, en edes supersuosittua Äiti-biisiä. Johtunee mun huonosta radion kuuntelusta, autossa soi aina levyt :)

Ennakko-odotuksia ei juurikaan ollut musiikin suhteen, mutta näkemieni keikkakuvien perusteella varovasti odotin, tai toivoin energistä ja charmanttia esiintyjää.

Ensimmäisen setin soitti varsin perinteisesti Metsäperän bändi Resiina.






Itse tykkään todella paljon, jos bändissä on useampi laulaja. Resiinassa taisi jokainen soittaja myös laulaa. Se tuo mukavaa vaihtelua, kun saa kuulla useampaa ääntä.

Eniten muhun kuitenkin Resiinasta kolahti kitaristin laulu. Supermiellyttävä ääni, missä oli mukavasti särmää. Olisin kuullut mielelläni enemmänkin kuin sen kaksi biisiä :)



Illan pää-artistin kaksi settiä olivat ehkä hieman pidättyväisempiä, kuin olin kuvitellut. Jälkeenpäin selvisi, että herra oli flunssassa, joka varmasti vaikutti jaksamiseen. Hymy  ei kuitenkaan hyytynyt! :)


Tämä on nyt toinen kerta, kun mulle käy niin että ekalle keikalle mennessäni artisti on flunssassa, joten täytyypä tsekata tämäkin tyyppi uudemman kerran, kun on täydessä iskussa. :)

 




Check out: Juha Metsäperä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti