lauantai 4. toukokuuta 2013

MARKO MAUNUKSELA & FANTASIA Auran Nuortentalo 13.4.2013


Noniin. Mun taustatiedot Marko Maunukselasta on kutakuinkin tässä: Tangokuningas, jolla on ehkä Suomen upeimmat silmät ja ystäväni on tehnyt yhteistyötä Maunukselan kanssa Kaunista ja hyvää -levyn tiimoilta.

Siinäpä se. 

"Positiivisesti yllättynyt" on hyvin lievä ilmaus mun fiiliksistä tällä keikalla.

Taisin seistä pidemmän aikaa suu auki tuijottaen, kunnes muistin että kuvia piti ottaa. Ei nyt ihan heti tule mieleen toista tangokuningasta, joka vetää keikat tuolla energiamäärällä kuin Maunuksela.



 
Ja se yleisön huomioiminen! Tälläkin keikalla oli sitä eturiviporukkaa, joka on loppupeleissä todella tärkeää artistin/bändin menestyksen kannalta. Se saattaa tuntua pieneltä ja turhalta asialta, mutta ihan muutama katse yleisön suuntaan saa jo hymyjä aikaiseksi sekä sen tunteen, että ihmiset ovat OIKEASTI tervetulleita keikoille, muutenkin kuin tanssimaan.










Ainoa asia, mikä jäi mua harmittamaan on se, etten saanut yhtään kunnon kuvaa niistä silmistä. Tämä tässä alla on ainoa, josta saa edes jonkinlaista käsitystä. Ehkä ensi kerralla sitten :)
 


Jos ette usko, että oli huippukeikka, menkää itse tsekkaamaan, SUOSITTELEN! :)
 

1 kommentti:

  1. Moi! Hienoja kuvia, kiitos :) Marko ja Fantasia ovat livenäkin yhtä hyviä kuin levyllä:) Olemme mieheni kanssa kuvanneet heitä keikoillaan. Tästä linkistä löydät live-esityksiä http://www.youtube.com/user/TainasVideo

    VastaaPoista